Huh wat ik ben al 2 dagen best heel vrolijk. Dat is de laatste tijd niet veel voorgekomen. Ik vind dit dan ook absoluut niet erg. Dit gevoel mag wel even blijven.

Al was er wel wat moeite en wat frustratie voor nodig, toch is er niks fijner om gewoon ongegeneerd de waarheid te kunnen zeggen zonder daarbij een ander pijn te doen maar juist dingen uit te leggen.

Ook dat ik mensen in mijn omgeving elkaar helpen hoe lastig soms dingen ook kunnen zijn. Niks is mooier om met iets heel simpels een glimlach op een gezicht te toveren en daarbij de lokale ondernemers ook nog eens te steunen.

Binnenkort weer te horen op de radio waar ik het natuurlijk over All4free heb en Kom Drienen. Wat ben ik blij dat ik mijn kleine steentje kan bijdragen aan deze top initiatieven. Daarbij als het goed is wordt de regeling in de zorg versoepeld zodat ik weer kan koffie drinken/klussen bij mensen die het zelf niet kunnen.

Veel om naar uit te kijken. Hoe depri ik me laatst ook voelde hoe groter de glimlach nu op mijn gezicht is. Soms is dat zonnetje daar en geniet ik er ook gelijk in volle teugen van. Elke seconde, Elke minuut. Al is mijn situatie niet heel erg gebruikelijk in dingen maar het wederzijds respect vind ik veel belangrijker.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.