Lieve vrienden soms, soms kun je dingen niet aan. Ik mag wel stellen dat ik vandaag een van de zwaarste mentale klappen heb mogen vangen tot nu toe. Af en toe ga je dingen overdenken of je iets juist hebt gedaan. Dat op meerdere manieren. Je loopt dingen na waarom dingen in het leven zo zijn gelopen.

Zou ik dingen anders doen. Jazeker zou ik dingen anders doen of eerder/later. Spijt nee dat niet over mijn leven tot nu toe. Waar ik wel van baal is de zogenaamde vriendschapsverzoeken op Facebook van mensen die mij normaal geen goedendag konden zeggen en nu graag iets willen hebben om over te roddelen of een andere bedoeling hebben.

Ja dit bericht staat openbaar in tegenstelling tot de andere berichten van mij. Ik snap niet waar mensen dat lef nu wel vandaan halen. Geen bericht niks. Je zult denken ach je drukt even op verwijder vriendverzoek.

Nee zo zit ik niet in elkaar en overweeg elke actie die ik doe. Soms wel 10 keer toch dit soort dingen brengen wel weer een krasje op mijn ziel aan. Gelukkig heb ik genoeg andere dingen wat dat weer oppoetst maar toch makkelijk is het niet altijd.

Handig is het niet altijd dat ik mijn hart op mijn tong heb liggen en heel direct ben dat weet ik wel. Ben zo blij met mensen die ik de afgelopen tijd heb kennen op verschillende media en zowel in het echt. Ben jullie zo dankbaar (jullie weten dat). ???

p.s. de verbouwing gaat de goede kant op. Sluit wel af met een redelijk toepasselijk nummer

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.