Vriendelijkheid en Openheid

4 maart wat ben je mooi maar ook heel beangstigend. Een voor mij “simpele” oproep op social media lijdt tot een storm van gevoelens, reacties en nog veel meer. Wat een regio is die vrij bekrompen in dingen is staat in een keer voor alles open en dan vooral noaber hulp als ik het beestje een naam mag geven.

Die noaber hulp wat ben ik daar nu echt heel heel erg blij mee. Misschien doe ik dingen overhaast (ja ik weet het wel zeker.) Niet alles natuurlijk maar als als mijn hart spreekt beweegt mijn tong al. Dan heb ik ook nog een stel hersens gekregen nou ja dat lijdt dus net zoals vandaag tot gemengde gevoelens wel blije gevoelens die overheersen.

Door alle berichtjes mis ik wel eens wat sorry daarvoor mocht ik wat vergeten dan stuur gerust nogmaals een berichtje. Ik noteer zoveel mogelijk maar mocht er wat wegvallen nogmaals sorry dat is niet mijn bedoeling. De bedoeling was ook niet dat er zo’n wervelstorm kwam. Vooral niet nu we al genoeg stormen achter de rug hebben. Nou ja voor mij wordt er in ieder geval geen code rood afgegeven.

Dan krijg je ook nog een verzoek voor een interview alweer nu door RTV Oost. Kijk bloggen voor mijn vrienden vind ik leuk en lucht ik mijn hart en weet iedereen wat er speelt. Hier moet ik toch even over nadenken en natuurlijk even overleggen met het COC. Ben nooit een vlagdrager geweest leuk hoor die olympische spelen maar hierin ben ik denk ik niet diegene die voorop moet gaan in de polonaise.

We gaan er wel over nadenken en advies inwinnen. Misschien is het wel een opening voor een baan je weet het niet. Eerst a.s. vrijdag maar even met de huisarts de verdere route uitstippelen voor de transitie om dit wat meer vaart te gaan geven.

Het zal ooit weer eens rustig worden zodat ik verder kan met andere plannen die ik nog in de planning heb staan. Facebook en mijn website helpen me in dingen mee maar werken helaas daarin af en toe ook averechts.

Waarom dat vertel ik nog wel een keer. Via deze weg wil ik in ieder geval iedereen die me de afgelopen tijd gesteund heeft echt bedanken dat doet me heel erg goed. En we kijken uit naar aankomend weekend waar er weer veel gezelligheid is en veel staat te gebeuren.

Binnenkort ook nog de datum waar ik elke dag bij stil sta. Daar ga ik ook even een aparte blog over schrijven. Dat doe je (in ieder geval) ik niet zo maar.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.