Vooruitgang of achteruitgang?

Tja nog even een klein stukje dagboek. Het was vandaag wel of ik door de alpen fietste. Berg op, berg af, berg op enzz…
Vannacht al hele rot nacht gehad. Door stress door wat er vandaag in de planning zat wie zal het zeggen. Ik weet het niet. ?

Gelukkig gaan we vanavond wel heel leuk afsluiten want ja er is weer een transcafe avond hier in de buurt. ? Even tot rust komen en vooral informatie inwinnen en delen. Zal wel weer een top avondje worden.

Ja gisteren heb ik het gehad over een spiegel voorhouden en ja dat hebben we gedaan en hoe, ben mezelf (te) vaak tegengekomen. Weet ik wat ik er tegen kan doen nee niet echt wel dat ik mijzelf blijf en aan mijzelf blijf werken zowel innerlijk als uiterlijk. Waar het eerste het belangrijkste is om rust te krijgen. ?

Helaas krijg ik die rust nog niet want ja communicatie in dingen is nogal een punt. Denk je eindelijk je inloopkast inclusief kleding en de keuken schoon te hebben gaan ze buiten bezig met het nieuwe balkon. Dus betonhakken en ja de roosters in de ramen op open stand laten weer stof door dus kunnen we opnieuw beginnen. ?

We zien wel weer waar dit schip heen gaat varen. Stranden doen we niet aan want opgeven is geen optie. Voor nu allen een fijne avond! ?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.