Rollercoaster/Achtbaan ja ik heb het er al eens eerder over gehad. Dat zoiets zou komen had ik verwacht en ook dat zoiets vaker zal voorkomen. Zit nog niet eens aan de hormonen maar vandaag werden dingen me echt even teveel. ?
Raar dat geluk en pech zo dicht bij elkaar staan. Soms knakt er dan wat en dan is het beste je gewoon even terug te trekken en even weer op krachten te komen. De momenten van geluk heb ik vandaag wel gehad alleen de momenten van pech die ik vandaag weer heb gehad doen gewoon zoveel pijn. ?


Vandaag toch naar het gesprek geweest voor het buurthuis om daar vrijwilligerswerk te gaan doen. Als gastmens en in het klusteam. Heel fijn gesprek en ook begrip voor mijn situatie echt heel fijn. ❤️


Vandaag is er helaas weer van alles mis gegaan betreffende de renovatie. Ik had gehoopt eindelijk van mijn badkamer gebruik te kunnen maken. Door een foutje is dat helaas niet mogelijk. Simpele dingen zou je zeggen maar als je iets 3 weken mist en je je in allerlei bochten moet wringen om te moeten douchen is dit echt een tegenvaller. Wel dank aan iedere aanbiedingen van iedereen en vooral waar ik van gebruik heb gemaakt. ?


Morgen is wel de oplevering dat betekend vanaf maandag dat het stil wordt in huis. Ik was nu net gewend aan allerlei mensen om mij heen en hele gezellige momenten gehad die ik ga missen. Antje voor de topvloer, De schilders die iets doen waar ik al 3,5 jaar om gezeurd heb. Henk voor de keuken en natuurlijk Arjan voor het stopcontact toppers zijn jullie ?


Dat zoiets als een renovatie zoveel met je doet. Ik had er voor de tijd een ander beeld bij. Ja er gaat wat fout en ja daar zet ik mij wel overheen. Vanaf morgenmiddag is het tijd om te gaan poetsen en nog meer poetsen tot het huis in orde is.
Als het huisje in orde is dan kunnen we eindelijk in alle rust verder gaan met het transitie traject wat ik ben in gegaan. Dus even een weekendje bij iemand op bezoek die al verder in het traject zit als mij. Heb nu al zin in de gezelligheid ?
We zijn er nog lang niet en dan is dit nog maar de 1e maand van 2020. Lees ik het nu terug dan mag elke maand zo zijn.februari begint gelijk goed met de BOP Toppers ?


O voor de muziek heel toepasselijk Step One van de velen die nog gaan volgen.

https://youtu.be/PIdd8mJJMEc

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.