Wat begint 2020 heerlijk. We zijn nog niet eens 2 weken onderweg. Ja heb nu al zin in al die andere 50 weken van dit jaar.

Je ontmoet iemand die je spiegelbeeld is en waar de klik zo goed is en je aan 1 woord al genoeg hebt. In zo’n korte tijd dat we al zoveel van elkaar weten en waar geen gesprek stil valt. Heerlijk. Gewoon lekker open en eerlijk naar elkaar zijn. ❤️ Hopelijk groeit er iets heel moois.

De spanning voor de verbouwing en het over de vloer krijgen van de bouwvakkers ook nergens voor nodig. Trans of niet die spanning zou ik sowieso hebben gehad. Tot nu toe echt gezellig met de jongens van de bouw ? Dus morgen weer koffie en en wat lekkers hier.

Ja koffie waar een simpele afspraak weer lijdt tot iets moois met de toppers van BoP. Ik blijf het herhalen wat ben ik trots op deze mooie groep. Waar een actie voor heel Hengelo tot vriendschappen lijdt.

Het zoeken naar een nieuwe baan toch makkelijker gaat dan gedacht. Want een frisse start is wel zo fijn. Al wil ik een aantal oud collega’s echt bedanken toppers.

Ja nog 50 weken te gaan. Waar er nog genoeg op de planning staat. Waar het soms een rollercoaster gaat worden maar ik ben er klaar voor en heb er zoveel zin in.

2020 is mijn jaar ?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.