Rustiger vaarwater.

Toch maar eens een blog schrijven. Want ja het bloed kruipt waar het niet gaan kan zeggen ze. Dat soort therapie kan ik af en toe best wel gebruiken.

De meesten zullen het wel meegekregen hebben dat ik de afgelopen tijd niet lekker in mijn vel zit. Dit heeft met zoveel dingen te maken. Ik dacht dat ik veel dingen al had meegemaakt maar wat heb ik de plank mis geslagen zeg ?

Ik ga niet alles in de treuren herhalen maar even kort een herhaling van wat er de afgelopen maand gebeurd is.
De mishandeling waar aangifte van gedaan is.
Afscheid genomen van familie gezien ik toch het zwarte schaap ben.
Ik zit zelf nog met heel veel vragen en dingen waar ik geen antwoord op heb.
Daarbij figuurlijk een mes in de rug gehad van iemand waarvan ik dacht dat ik die kon vertrouwen.
Paar “kleine” dingen meer die er bij kwamen.

Nou eerlijk ik zag het echt even niet meer zitten daar ben ik heel eerlijk in. Ik wil gewoon mijzelf zijn en leven zoals ik denk dat het goed is. Voor opbouwende kritiek sta ik altijd open. Op wat voor een manier dan ook. Ik ben ook niet foutloos dat besef ik mij zeer zeker.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter. Ik heb dingen van vroeger nu echt afgesloten. Handig misschien niet maar ik vond het nodig en geeft me meer rust. Daarbij wat ben ik blij met de mensen om mij heen zowel op social media als heel dichtbij. Zo hartverwarmend de laatste tijd. Dat zal ik echt niet vergeten. ?

Wat ben ik blij dat ik nu een redelijk goede week heb in dingen. Andere mensen met een beperking helpen om te zorgen dat ze kunnen videobellen met familie. Website opgeknapt en ingeregeld.

Laat mij een ander maar blij maken dan wordt en ben ik zelf ook een gelukkig mens. Gezien ik altijd iets passende muziek er bij post. Mocht het nodig zijn nodig hun maar uit. Zelfs van minderen dingen kun je iets vrolijks maken.

p.s. sorry als ik hier iemand mee beledigd heb.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.