Op en neer alweer!

O wat een ****** dag is dit weer. Ja moet even mijn verhaal kwijt. Want echt allerlei dingen lopen weer eens niet goed ook al vandaag heel productief en opbouwend bezig geweest voor een groep wat ik zeer leuk vind. (horen jullie later meer over.)

– Het solliciteren blijft echt een crime vooral in de metaal en IT wereld hier in Twente. (naamsbekendheid toch groter als gedacht.) Kreeg gisteren een uitnodiging om vandaag op gesprek te komen. Na het gesprek een bericht gehad dat ik niet aan de verwachtingen voldeed. Nou ja waarom laat ik zelf maar in het midden. Daarbij de ellende bij het UWV betreft omscholing waar ik wel een kans maak in de zorg is weer uitgesteld naar 28 mei.

– De ellende bij de woningbouw want je mag blijkbaar niks doen tegen de warmte. Willen ze zelf projectmatig doen maar pas volgend jaar. Elke tijdelijke oplossing die ik aandraag is niet goed. Dan de minibieb die ik in de wijk wel starten hier voor de deur mag ook niet. Ze willen geen rotzooi in de wijk.
Vreemde is wel dat als ik huurders aanbreng hier die voor de deur rotzooi storten i.v.m. de containers er niks mee wordt gedaan.

Ben ik nou gewoon te netjes dat ik alles meld en aanvraag of kan ik beter ook gewoon asociaal zijn doen wat ik wil? Ik wil geen gezeik en wil het voor mij en de buurt en vooral de buurt juist nu een beetje leuker maken.

O heb volgende week wel een assessment test bij een bedrijf in front-end development die de situatie waar ik in zit begrijp en waar het geen probleem is dus hopelijk gaat dat heel goed.

Hopelijk kan ik dan ook eens de moed opbrengen om een aantal mensen die dicht bij me staan te vertellen over bepaalde dingen. (hoe dat gaat lopen zal ik jullie later ook wel eens vertellen.)

Voor nu geniet van het mooie weer dat er weer aan komt en op na een leuke/aardige samenleving waar we elkaar blijven steunen!

One Thought to “Op en neer alweer!”

  1. maaike

    Wat fijn dat je weer je Blog heb gebruikt om wat dingen van je af te schrijven. Het is een fijne manier om dingen waar je mee zit of wat je beleefd heb met andere te delen. Het zijn ook vaak gebeurtenissen die ook weer andere meemaken en daar ook weer steun uit weten te vinden. Ik hoop dat je op deze wijze ook weer leuke reacties krijg.
    En als er eens negatieve reacties zijn . Dat is nu eenmaal de keerzijde van dingen die je wil delen. Maar daar moet je je niets van aan trekken Jij bent Suzanne. Ik vond het fijn dat je me gisteravond weer eens even op heb gezocht. Dat betekent heel veel voor me. Liefs en knuffel van Maaike

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.