Nou wat ben ik aan het doen? Eerlijk gezegd zweten en nee niet omdat ik het warm heb maar wel omdat ik vanavond nog oorbellen laat zetten ? We gaan niet voor 2 maar doen er gelijk 4 dus mocht iemand me horen schreeuwen sorry.

Alweer zin in morgen ook al wordt het complete chaos in huis. Zo blij met ons buurthuis waar ik morgen veel ben te vinden. Daar zelf ook aangemeld als vrijwilliger ?

De laatste week van de verbouwing gaat dan ook gelijk van start. Nu gaan we eindelijk resultaat zien van de afgelopen weken. Afwerking zal wel langer op zich laten wachten maar kamperen in eigen woning is er na donderdag niet meer bij. ?

Aankomende week moet ik ook nog mijn kook skills gaan gebruiken. Roep maar als iemand leuke recepten heeft met varkenshaas. Moet mijn maatje Kris natuurlijk bedanken voor het openstellen van zijn huis en vooral douche. ❤️

Nog even en dan is het 1 februari ook iets waar ik nu heel erg naar uit kijk gezellig weer eens met heel veel BOP toppers koffie drinken en bijkletsen. ?

Daarbij tijdje geleden echt een fantastisch nummer tegengekomen met zoveel gevoel en daarmee sluit ik ook gelijk mijn dagboekje af. ?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.