Nog geen rust!

Zo een paar dagen niet van mij afgeschreven. Nee ik was niet gelijk met de fiets naar Rome heen of zo. Gewoon even andere dingen aan mijn hoofd en ’s avonds veel al vermoeid om iets zinnigs te denken en vooral te typen.

Nou hoe komt dat zul je je afvragen? Vechten tegen grote logge organisaties kost zoveel tijd en energie om je recht te krijgen. (deels zijn dingen wel opgelost). Prettig zijn dat soort dingen niet.

Evenals dat ik druk ben met een stalker op facebook en voor het huis. Politie is er van op de hoogte en er wordt gelukkig meer gecontroleerd. Ja ik weet dat je meeleest houd daar gewoon mee op en laat me met rust. Anders ga je zelf met naam toenaam en nummer online.

Zo kom ik ook niet aan mijn rust die ik dacht dat ik zou krijgen na de verbouwing. Ja moet nog veel in huis doen nog steeds gaat stuk bij beetje de goede kant op. Even als het ziekenhuis bezoek afgelopen maandag betreffende een biopt laten afnemen en morgen mag ik voor een ander stukje.

Dit blijft ook afwachten waardoor ik een stuk minder slaap want ja je blijft toch malen. Had zo graag wat meer voortgang betreft transitie willen schrijven maar helaas zijn er nu echt dingen die voor moeten gaan. Gelukkig ben ik nu wel tevreden over mijn inloop kast we zullen maar genieten van de kleine dingen ?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.