Misschien moet ik….

Misschien moet ik harder worden voor mijn omgeving en voor mijzelf. Blijkbaar zijn er mensen die denken misbruik van mij te maken. Nee ik wil geen bitch zijn, ik wil mijzelf zijn.

Misschien moet ik volledige foto’s gaan plaatsen omdat mensen dat vragen. Blijkbaar zijn er mensen die denken dat ik fake ben. Nee ik wil geen bitch zijn, ik wil mijn privacy beschermen.

Misschien moet ik nadenken over keuzes die ik gemaakt heb. Blijkbaar zijn er mensen die het niet met mij eens zijn. Nee ik wil geen bitch zijn, ik zeg wat ik denk.

Misschien is wat ik doe niet altijd het juiste of het meest verantwoorde. Blijkbaar moeten mensen zich mij daar aan blijven herinneren. Nee ik wil geen bitch zijn, ik zeg wat mijn hart mij ingeeft.

Misschien ga ik met de verkeerde mensen om want ze zijn anders. Blijkbaar moeten mensen daar een oordeel over hebben. Nee ik wil geen bitch zijn, ik wil graag mensen leren kennen.

Misschien ben ik te open maar wie ben jij of ikzelf om daar een oordeel over te vellen? Denk je dat ik een bitch bij deze een sorry maar ik kan niet iedereen tevreden stellen. Voor echte vrienden steek ik mijn handen in het vuur.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.