Klaar of toch niet?

Zo dat was het dan de verbouwing in grote lijnen. Oplevering geweest waar de meeste punten gelijk aangepakt zijn. Het laatste maar vooral het belangrijkste voor mij is de douche helaas moet dat tot maandag wachten.

Het grote opruimen kan beginnen en zelf een nieuwe vloer leggen in de keuken net zoals in de hal. Nou ja niet heel spectaculair. Eerst zorgen dat alles beetje weer op de plaats komt te staan natuurlijk.

Net zoals alles in het leven op de plaats zetten waar ik nu ook mee kan gaan beginnen. Jezelf een spiegel voorhouden is wel het engste wat je kunt doen. Vanaf hier kunnen we ook weer verder in het meerjarenplan van de transitie.

Hoe en wat dingen vorm worden gegeven weet ik nog niet. Wel dat ik niet kan wachten tot het zover is en dat elke stap die gezet wordt een overwinning is.

Voor nu ben ik vooral moe en voldaan.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.