Men kent het wel of heeft het zelf vaak gezegd. Het leven gaat over ups en downs. Logisch ook niet elke dag kan leuk zijn. Niet elke dag is een rot dag.

Momenteel kijk ik toch echt van dag tot dag dat deed ik al veel maar nu in deze tijden des te meer. Ik geniet meer van de kleine dingen. Ben emotioneler als ooit te voren. Dat heeft ook een keerzijde dat ik ook meer baal van de slechte dingen.

Momenteel heb ik elke dag wel mijn ups en downs sommige gepland en sommige niet want ja andere mensen heb je niet in de hand. Dit wil ik morgen wel even gaan veranderen ik ga er morgen een top dag van maken. Een slecht nieuws gesprek maar uitgesteld.

Morgen ga ik er een feest van maken om meerdere redenen. Morgen eindelijk weer transcafe ja niet zoals normaal maar even online. Dat wordt sinds dagen echt even weer opmaken en dergelijke nu al zin in. Ook wel toepasselijk dat we morgen weer contact hebben met elkaar. Want dan is het ook TDOV.

Helaas dat mijn vlag gestolen is anders hing ik deze weer op aan het balkon, nee morgen laat ik mij door niemand mijn dag verpesten. Morgen ben ik nog trotser dan normaal op wie ik ben.

Morgen ga ik me ook op een nieuw project storten maar daar over horen jullie later meer als er dingen concreet op papier staan. Dit zal hopelijk in de week na 7 april zijn.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.