Ik voel me zo verdomd alleen

Soms vallen dingen even samen. Nou waar heeft ze het nu weer over zal je denken. Nou iets waar ik al eens eerder over heb geschreven en nu weer eens voorkomt. Hoe brutaal en arrogant kan een mens zijn. Zal het zo even haarfijn uitleggen. Dit door middel van van 2 stukjes tekst van een nummer

“Krijg toch allemaal de klere
Val voor mijn part allemaal dood
Ik heb geen zin om braaf te leren
Ik eindig toch wel in de goot
Kinderen willen niet met me spelen
Noemen me rat en wijzen me na”

“Had ik maar iemand om van te houden
Twee zachte armen om me heen
Die mij altijd beschermen zouden
Ik voel me zo verdomd alleen”

De meesten zegt dit nummer wel wat en mij ook nou ja vroeger ooit eens wat geplaybackt tijdens carnaval. Ja zingen is niet wat en zal met de beste wil van de wereld niet wat worden.

Wat ik wel wil is dat ik voor vol wordt aangezien beetje deel 1 van de tekst. Waarom voel ik me zo zou je denken. Het irriteert me af en toe mateloos dat ik nu vanuit mijn oude omgeving vriendverzoeken krijg terwijl ze vroeger niks met je te maken wouden hebben of zelfs vriendschappen ontbinden en nu er wat te halen valt om mee te praten ze er weer als de kippen bij zijn. Nou nee dat hoeft voor mij echt niet.

Tja komen we gelijk bij deel 2 van de tekst aan. Niemand keek vroeger naar je om nee je was anders je was raar en dan nu medelijden hebben. Nee juist nu moet je geen medelijden hebben ik ben trots op mijzelf op wat ik ben en wat ik doe en ja dat mag ik denk ik nu gerust zeggen.

Kort gezegd gaf je vroeger niks om me en nu wil je er als de kippen bij zijn om te roddelen en zogenaamd je medelijden betonen wat nergens voor nodig is.

LAAT ME GEWOON MET RUST!!! GEEN BEHOEFTE AAN SENSATIEZOEKERS.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.