Ja er zijn dagen dat gewoon alles meezit. Hierin blijkt wel dat communicatie een toverwoord is. Ze zeggen eerlijkheid duurt het langst. Gelukkig maar want eindelijk weer eens een sollicitatie voor een vaste functie. Ze weten alles al betreffende mijn transitie en wat er daar allemaal bij komt kijken en komen gaat.

Vandaag ook een telefoontje gehad van mijn vaste drogisterij want was even vergeten een artikel door te geven om te bestellen. https://www.facebook.com/DaDrogisterijMensink belt wel gewoon even op. Toppers zijn het ook.

Vandaag nog contact gehad met politie/wijkkracht en nog wat andere mensen met wat er speelt bij mij en in de wijk. Leuk ook was het leuk om als eerste keer zelfstandig als vrijwilliger te draaien in ons fijne buurthuis/wijkcentrum. Zal mocht ik de sollicitatie doorkomen wel wat minder worden en zal het ook wel gaan missen maar zal altijd klaar staan voor alle vrijwilligers daar.

Laatste tijd ook heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes erbij gekregen die al veel meer ervaring in de wereld van transitie hebben. Bedankt voor alle tips volgende week gaan we daar eens heel goed voor zitten en alles uitzoeken.

Al met al een leuke dag waar helaas het weer niet wou meewerken maar ach we kunnen niet alles hebben.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.