Ben denk ik sommige mensen wel even een verklaring schuldig. Nou bij deze. Wat je er over denkt hou lekker voor jezelf. Spanningsboog is nog steeds extreem hier.

Gisteren ben ik zonder reden al wakker geworden met heel veel frustratie. Zonnetje scheen dus niks aan de hand en je dingetje gewoon doen. Beetje huishouden/kom drienen/papier werk nou ja dat soort dingen om de dag door te komen.

Ging allemaal gewoon zijn gangetje ook al wouden een paar dingen niet lukken. Toen eind van de middag maar naar de kookclub op tijd heen om wat spullen te brengen en een kop koffie.

Begon allemaal leuk en aardig tot ik bij sommige personen voor de zoveelste keer weer eens duidelijk moet maken hoe ik aangesproken wens te worden. Toen is er iets geknapt
Als ik je meermaals netjes vraag om mij met zij/haar aan te spreken wat is dat voor een kleine moeite.

IK BEN GEEN HET/HEM/HUN nee ik ben Suzanne en als je daar moeite mee hebt hou gewoon je kop en helemaal met die stomme grappen. (merk dat ik me nu weer opwind.)

Allemaal ook leuk die berichtjes van hulp zoeken maar hier in de regio nee dat is gewoon niet mogelijk. Waarom niet nou dat heb ik gisteren al meegemaakt met de GGZ. Ze begrijpen je niet op geen enkele wijze ook al wijs je hun op hun fouten. IK BEN GEEN HET/HEM/HUN.

Dus ja alle ellende van afgelopen tijd komt naar boven en nu kan ik best logisch nadenken maar wat er gisteren gebeurde ik weet het niet. Nee echt niet en ik kan ook niet beloven dat zoiets niet weer gebeurd. En dan zet ik het iig niet meer op facebook dat is 1 ding wat zeker is.

2 Thoughts to “Ik ben Suzanne”

  1. Geert Werkman

    Je hoeft niet alles alleen te doen Suzanne.
    ik begrijo dat de officiele instanties niet heel erg mee werken voor jouw zaak, maar er zijn mensen die waar mogelijk willen helpen.
    Blijf svp sterk…..en lukt dat dan even niet….. vraag die hulp….

  2. Frans Aveskamp

    Beste Geert Werkman, ik ken u wel niet, maar sluit me graag bij uw woorden aan, en dat weet Suzanne ook, dus Suzanne, ….blijf sterk en vecht voor jóu zaak en idialen, maar lukt het even niet…vraag hulp…

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.