Huilen maar waarom?

Ja huilen sommige mensen vinden dat toch raar. Ik kan tegenwoordig gewoon huilen in in tegenstelling met vroeger. Wegstoppen want je moet aan een ideaal voldoen. Nee ik kan en mag mijn gevoelens uiten dat is vrijheid.

Zoals de meesten weten heb ik een minibieb voor iedereen. Van volwassen boeken/dvd’s tot kinderboeken en dvd’s.
Geweldig vind ik dat vooral de positieve reacties die ik krijg en de ontwikkeling in de buurt te steunen. Hierin probeer ik ook te rouleren en afwisseling in de boeken te maken.

Maar vandaag, vandaag was anders. Waarom ik weet het niet maar ik denk vooral de reacties van de kleine meid en jongen. Druk aan het zoeken naar de geocache in de minibieb. Wat is leuker dan kinder bezig houden toch? Ik vind het geweldig (wil nog zoveel maar ivm corona zijn sommige dingen nog niet mogelijk)

Even terug komend om dat leuke duo. Die hebben gezorgd dat ik echt tranen van geluk kreeg.
Ik was ondertussen druk bezig met de postbezorger om de postpakketten te laden/lossen en moeders zij meneer weet jij waar de geocache ligt?
Hmm ik was een beetje verontwaardigd natuurlijk. Waarop het geluksduo gelijk ingreep en stelde dat het mevrouw was.

Komt 1 van die twee bengeltjes netjes naar mij toe en ook gewoon netjes mevrouw kunt u ons even een stukje helpen met het vinden van de geocache? Op dat moment brak ik wel even en ervaarde ik echt gendereuforie.

Ik ben heel blij dat kinderen iedereen als gelijke zien en vooral dat ze geen vooroordelen hebben.
Hoe het straks thuis gaat en of moeders met hun er over praat ik weet het niet. Zal altijd een vraagteken blijven.
Dit wonder duo heeft wel mijn dag gemaakt. Waarvoor dank!

Groetjes Suus

2 Thoughts to “Huilen maar waarom?”

  1. Marco Munnink

    Wat mooi om te lezen, dat onze (meer van jou dan van mij, eigenlijk) Geocache zulke dingen veroorzaakt.
    Dat zijn voor mij als plaatser dan weer de leuke dingen die het waard maken om Geocaches te bedenken, plaatsen en onderhouden.

    Bedankt voor het delen, je maakt mij dan weer heel blij.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.