Hoe staat het er mee?

Ja hoe zal ik het zeggen het gaat goed en zo zijn gangetje. Toch moet ik even weer van mij afschrijven. Voor je verder leest wil ik stellen dat wat ik nu doe echt geweldig vindt. Alleen het is allemaal niet altijd makkelijk. Nee dat heeft elke starter niet dat weet ik wel. Helaas zit ik af en toe toch nog met vooroordelen wat het soms lastig maken dan wel dat bedrijven/mensen niks met je te doen willen hebben.

Elke dag stap ik tegenwoordig met plezier uit mijn bed. Ik heb dan mijn vaste ritueel. De koffie staat klaar en ik smeer wat boterhammen. Dan gaan we achter de PC zitten om te kijken wat voor bestellingen er binnen zijn gekomen en draaien we de eerste labels. Hierna heb ik mijn koffie op dus moet er nieuwe gehaald worden natuurlijk of we gaan even ergens koffie drinken. Dan komt het de voorraad. Wat moet ik nog bestellen en wat moet ik nog regelen. Voorraad kost geld maar bestellen ook dus dat is elke keer dag weer een afweging wat ik moet maken.

Dan komt het dan heb ik mijn bestellijst wat ik allemaal nodig heb voor morgen of overmorgen. Ja het klinkt allemaal nog simpel tot dat ik zo de telefoon ga pakken. Want ja via de telefoon kun je meestal wel wat dingen sneller regelen dan wel afdingen. Helaas daar gaat het dan allemaal mis. Dan komt die stomme rot stem tevoorschijn aan de telefoon en hoe vaak je dan wel niet misgenderd wordt. Dat zijn dingen waar ik dan weer tegenop zie. Ja helaas ben ik er pas na mijn puberteit achter gekomen dat ik anders ben. Ik heb geen puberteitsremmers gehad helaas.

Ach ik bel als Suzanne met Suzanne’s Babycare en dan nog wordt je *** elke keer met meneer aangesproken. Ik sta ******* in het systeem bij jullie als mevrouw ten Vergert. Kan toch niet zo moeilijk zijn of wel. Ik doe mijn best met mijn stem helaas gaat dat niet van de een op andere dag. Gelukkig als ik alles rond heb en van deze spanning ben bekomen draaien we een 2e verzendlabel run en begin ik langzamerhand in te pakken met de bestellingen.

Ondertussen beantwoord ik een aantal mails en whatsapp berichten van mijn klanten en probeer ik ze zo goed mogelijk te helpen dan wel door te verwijzen bij andere problemen waar ik geen papieren voor heb en dus ook niet de kennis. Nee google is geen kennis en vaak met bepaalde problemen is het handig dat de arts de baby ziet. Nou heb ik al een of meerdere postzakken vol en is het 13:30 en breng ik de eerste landing weg naar het Postkantoor. Dit om niet alles in 1x te doen en andere klanten van hun te storen. Hierna pak ik dan even een boterhammetje en een kop koffie. Wat huishoudelijke zaken vaak.

Dan is het 15:15 en dan doe ik mijn laatste verzendlabels uitprinten en de bestellingen inpakken. Deze worden door iemand anders afgeleverd bij PostNL gezien ik rond deze tijd hun zelf vaak voor de deur heb en wat andere verplichtingen. Zo rond 16:30 begint het rustig te worden ik check nog 1x mijn mail en whatsapp en beantwoord waar nodig de vragen. Begin dan rustig met het avondeten en dan rond 18:00 kan ik alles afsluiten nou ja alles ik ga eten.

Dan is het alweer 19:00 dan loop ik nogmaals de voorraad door (kan soms heel extreem lopen). Dan online wat bestellen of dat op het lijstje zetten voor morgen. Als dat in orde is dan begint de boekhouding en dat is nogal een ding als je in meerdere landen inkoopt en verkoopt. Tijd voor een bakje koffie alweer rond 20:30 dan heb ik de boekhouding meest wel gedaan en loop ik het na. Vaak glimlach ik en kijk ik een filmpje daarna en dan is het bedtijd want morgenvroeg om 06:00 begint het weer en dan staan we weer met een glimlach op.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.