Toch maar even van mij afschrijven ik merk dat ik het nodig heb. Er is deze week zoveel gebeurd en er staat zoveel op de planning. Er is voor mij momenteel weinig aan vast te knopen want je wordt weer geleefd je denkt na de verbouwing dat alles rustig zou worden in tegendeel zelfs.

Heb afgelopen dinsdag echt een gezellige avond gehad in het transgender cafe. Helaas heeft dat wel wat balletjes aan het rollen gebracht met kans om melanoom. Hier is dan ook gelijk actie op ondernomen en maandag en donderdag mag ik een stukje weefsel af gaan staan in het ziekenhuis.

Wachten en geduld beproeven dat is het nu. Heb iets teveel dingen niet in de hand.Dat zorgt ook dat mijn humeur af en toe niet geweldig is. Hetzelfde geld voor mensen die zich afvragen waarom er niet geïnformeerd wordt.

Volgens mij doe ik dingen openlijk op mijn blog en facebook momenteel en wil je graag contact er is altijd een manier. Ik kan mensen vergeten natuurlijk maar wat is het probleem om zelf met mij in contact te komen mocht je vragen hebben?

Stuur mij maar een DM en ik doe je mijn telefoonnummer mocht je dat niet hebben. Ik ben open en eerlijk over het traject wat transitie heet. Waar ik nog jaren mee bezig ben. Waar ik trots op ben omdat ik mij zelf kan zijn.

Nou ja we zien wel wat volgende week gaat brengen en nee de uitslag zal niet direct volgende week zijn maar pas vanaf 17 februari en mocht er wat aan de hand zijn wil ik eerst iedereen in mijn omgeving informeren natuurlijk zodat we andere roddels want ja die gaan er genoeg rond, kunnen voorkomen.

Gelukkig vandaag dank zij iemand een leuke damesfiets in de schuur staan (foto’s volgen nog) Gezellig was het ook bij Drogisterij Mensink

Bij deze allen een fijn weekend!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.