Ik zou zo graag wilden schelden
Ik zou zo graag mijn woede kwijt willen
Ik zou graag wat rust willen hebben.

Is dat teveel gevraagd? Elke dag komen er nu nieuwe uitdagingen bij maar weggaan of afronden is er niet bij. Soms lijkt er aan deze “hel” gewoon geen eind aan te komen. Ja voor sommige uitdagingen heb ik zelf gekozen. In andere heb je geen keuze daar moet je wel doorheen.

Wat een geregel na gisteren wat mindere dingen zijn ontdekt waar er actie op moet ondernomen worden. Kom je er ook nog achter dat mensen afspraken niet nakomen voor de zoveelste keer.

En de vraag van mensen gaat het wel goed met je die komt mijn neus echt uit ja lief bedoeld maar NEE het gaat nu gewoon shit. Ook momenteel geen behoefte aan zogenaamd goed bedoeld advies. Deze rollercoaster is niet te stoppen en weet niet waar het mij brengt en of ik alles nog kan opbrengen. Genoeg is genoeg elk mens heeft zijn/haar limiet en die van mij is nu echt overschreden.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.