1 simpel gebaar 1 simpele dank je wel. Wat zoiets niet kan betekenen. Ik heb het nu letterlijk in deze 3 weken tijdens de verbouwing aan beide kanten meegemaakt. Wees vriendelijk voor een ander en toon begrip. Dat heeft mij nu al zoveel extra’s opgeleverd Zoals een nieuwe vloer in het wasmachine hok, extra stopcontact in de meterkast en wat extra schilders werk. Ja dat zijn mijn voordelen maar ook die van een ander zijn gewoon belangrijk. Ze kunnen hier nu er een wc is er rustig gebruik van maken net zoals het koffiezetapparaat. Ik wordt er blij van en die lieve bouwvakkers van mij ook.

Vandaag dus gestart om alles in plaats van op Facebook het op een eigen blog te zetten. Zoals het er nu uitziet is het niet altijd even netjes. (idee├źn opmerkingen andere dingen ik hoor ze graag.) Van kritiek kun je leren.

Vandaag ook intake bij een huisarts gehad. De klik is er niet echt kan nog komen maar er is nog een andere optie dus ik kijk nog even de kat uit de boom. Deze keuze kan wel eens een hele belangrijke zijn in de rest van mijn transitie.

De afgelopen dagen heb ik aardig wat mentale steun nodig gehad en ook ontvangen waar ik heel blij mee ben. De volgende keer sta ik ook voor jullie klaar natuurlijk. Inderdaad wat ik al eens opgemerkt heb de laatste loodjes die zijn echt het allerzwaarst. Ik loop op mijn tenen en bijt op mijn tanden. Ook al ben ik nu blij hoe het loopt. Het lontje is best kort nu.

Namens de kozijnzetter dit nummer voor jullie

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.