Wie heeft vroeger wel eens Bassie & Adriaan gekeken? Denk de meesten onder ons wel. Hadden we handige Harry met zijn uitspraak. Foutje moet kunnen. Ja natuurlijk een foutje moet kunnen zolang ze maar opgelost worden. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend.

Ik zal zelf de laatste zijn die zegt dat ik nooit een fout maak. Wijs me daarop zodat ik ze ook kan herstellen. Doe ik ook bij een ander ja ik heb het hart op de tong liggen en soms best handig maar soms ook stront vervelend.

Vervelend was het vanmorgen ook heb een aanvaring gehad waardoor ik in de middag echt bang was om boodschappen te gaan halen. Je weet dat de kans bestaat dat zoiets kan voorkomen. Toch schrok ik heel erg en waarom mensen gelijk fysiek moeten worden. Om wat omdat ik niet in hun wereldbeeld pas? Ik een ander maar wel mijn leven leef?

Als je vrouw/man genoeg bent dan kun je het met woorden wel af en niet met fysiek gedrag. Nee dat laat zien dat je machteloos bent en je jezelf niet accepteert houd ik me maar voor.

Gelukkig dat na tijdje wel weggezakt zodat ik wel naar Kom Drienen ben gegaan.Echt er bestaan nog genoeg mensen met een hart van goud. Hier houd ik mij dan ook maar aan vast wat ben ik ze daar allemaal 1 voor 1 dankbaar. Ze accepteren zoals ik ben. Iedereen daar heeft zo zijn eigen ding en dat accepteren we allemaal van elkaar. Daar door juist zo gezellig.

Morgen morgen wordt zwaar eindelijk weer tijd om mijzelf figuurlijk een spiegel voor te houden. Bang om mijzelf tegen te komen maar ook nieuwsgierig om verder te ontdekken.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.