Tja een tijdje geen status update meer gegeven over het hoe en wat. Zoals de meeste van mijn facebook vriendjes zelf ook weten en ondervinden staat alles i.v.m. met corona op een laag pitje.

Mentaal is dat even echt niet leuk. Ja ik begrijp alles ten zeerste daar niet van maar had mij 2020 toch even iets anders voorgesteld. Toch blijf ik bij de doelstelling die ik in 2019 gesteld heb dat 2020 mijn jaar wordt.

Kunnen dingen niet linksom dan doen we ze toch rechtsom. Nee ik ga mijzelf niet in gevaar brengen door zelfmedicatie of een ander om op dit moment onverantwoord naar buiten te gaan.

Wat ga je dan doen denk je? Heel simpel aan mijzelf werken zowel mentaal als fysiek. Houd mij nog steeds elke dag letterlijk en figuurlijk een spiegel voor soms heel leuk soms ook minder leuk. Toch wil ik 100% zeker zijn met waar ik mee bezig ben.

Dan denk je weet je dat niet 100%? Ja ik wel maar door mensen wordt je soms in vertwijfeling gebracht hoe gek het ook klinkt. Ook door bepaalde manieren om dingen te verbergen en vooral te compenseren die moeilijk zijn om 1,2,3 te veranderen.

Fysiek wil ik er nog wat kilo’s af en vooral mijn buik is nogal een dingetje wat me stoort. Ben al druk opzoek om dat op een elegante manier te doen zonder dat ik zichtbare buikspieren ga krijgen.

Deze momenten van “eenzame” isolatie brengen mij minder leuke dingen maar ook goede dingen. Genoeg stof om na te denken en ook genoeg dingen die me bezig houden nu nog.

Weet alleen niet hoe lang ik die moed nog houd want merk wel dat het dag met dag lastiger gaat. Voor de rest be safe en wees verstandig 😉 Kon helaas geen toepasselijk nummer vinden. Wel een nummer welke ik nu dagelijks door wc papier gebruikers toegestuurd krijg want het is origineel?

One Thought to “Even niks?”

  1. maaike

    Ik merk dat je ook graag schrijf. Schijf over dingen waar je over nadenk of dingen die je heb meegemaakt. Misschien is het voor deze eenzame isolatie zinvol om te beginnen met het opschrijven van je leven . Ik heb dat zelf ook gedaan in korte verhalen. En ik schijf nog regelmatig over dingen die me bezighouden.
    En ik merk ook dat het voor m zelf ook fijn is om dit te delen. Maar lieverd het was zomaar even een idee naar aanleiding van dit laatste blog. Pas goed op jezelf en liefs van Maaike

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.