Elk stapje is er een.

Maar weer eens een avondblog nou dan weet je hoe laat het is. Er wordt weer over gevoelens geblogd. Want niks is fijner om af en toe je gevoelens van je af te schrijven en na de tijd terug te lezen. Iets met een spiegel waar ik het al eerder over heb gehad.

Goed nou laten we maar van wel steken. Ik heb bepaalde mensen echt verkeerd beoordeeld nu ze echt weten wie ik ben. Sorry daarvoor maar ja jezelf in bescherming nemen blijkt helaas nog steeds nodig. Nee we gaan lekker niet negatief doen. Ben juist heel blij dat mensen zien wie ik ben. Waar ik heen wil en ga zo maar door.

Wat kijk ik uit na aankomend weekend een goede vriendin komt een weekend logeren om te kijken hoe het gaat met de renovatie. En ja dan hebben we weer gezelligheid in huis want eigenlijk mis ik de bouwvakkers af en toe wel. Beetje ouwehoeren en een praatje.

Die energie die ik nu daarin niet kwijt kan stop ik nu des te meer wel in andere dingen die nuttig zijn en eventueel mij verder kunnen helpen in mijn transitie. Nieuwe vrienden gemaakt waar ik gelukkig mee ben.

Andere mensen ontlasten die nu met andere dingen bezig zijn en zichtbaar dankbaar zijn dat ik ze kan verder helpen dat doet me goed. Het normale leven keert echt langzaam aan terug. Zelfs een excuusbrief van Twents gekregen betreft een buschauffeur die mij meermaals verkeerd aangesproken heeft. Ja helaas is mijn stem nog steeds heel erg mannelijk maar daar wordt druk aan gewerkt.

Dank zij een vriendin thuis al wat oefeningen kunnen doen. Volgende week zit ik regelmatig op logopedie om mijn stem nog verder te ontwikkelen. Heel veel informatie is betreft de transitie weer op mij afgekomen deze week. Alleen maar goed hoe meer informatie hoe beter je bepaalde keuzes kunt gaan maken.

Alles bij elkaar vallen de puzzelstukjes op de juiste plek en kunnen we werken aan mijzelf en de toekomst. Aankomende week ga ik even bloggen over werk zoeken maar daar moet ik even kijken hoe en wat ik dingen aanpak zonder mensen/bedrijven te beschadigen. We kijken gewoon uit naar aankomend weekend want wat is fijner om met iemand een bank te delen en dezelfde gedachten ?

Ik moest denken aan iemand van vroeger die iets magisch heeft gedaan bij het NKZB voor gehandicapten. Die al zoveel heeft overwonnen en gewonnen heeft wat mij best wat inspiratie geeft vandaar dit nummer.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.