Mixed feelings op dit moment. De dag dat je denkt dat het niet erger kan maar ook gewoon weer blij bent met hele simpele dingen. Houd het wel kort vandaag omdat ik geen energie heb.

Dit alles heeft weer te maken met de renovatie van de woning en de transitie waar ik mee bezig ben. Vandaag zijn ze in de woning bezig begonnen met de afwerking van de woning en zelfs nog wat grote dingen. Gaan we even tellen hoeveel mensen we in de woningen hadden lopen gemiddeld.

2x Schilder 1x Loodgieter, 5x kozijnzetters, 1x elektricien, 1x Stukadoor 1x kitter 1x een timmerman en ik zelf nou ja ik heb een redelijk grote woning maar het was een mierenhoop vol lawaai en gezelligheid. Helaas niet de mogelijkheid om me ergens terug te trekken want in elke ruimte liep er wel constant iemand.

Gelukkig gaat het nu wel heel snel de goede kant op. Heb vanavond voor het eerst weer in de badkamer voor mijn eigen spiegel kunnen staan op mijn eigen hoogte. Was even een apart moment. Gewoon staan staren naar de knopjes in de oren en lekker de dag even wegdenken. ?

Onvoorstelbaar eigenlijk wat zulke simpele dingen als een spiegel of een wc met je kunnen doen als je dat een tijd niet heb gehad. Het kamperen in huis is voorbij.?

Ben nog steeds blij met alle lieve mensen om mij heen en alle reacties die ik nog steeds krijg. Nee dat is het me niet op te doen maar het houd me wel op de been. Zoals ze zeggen de laatste loodjes zijn het zwaars. Ja met de renovatie wel, betreft andere dingen zijn we pas aan het begin van een reis die geen einde kent. Ja daar heb ik nog steeds zin in. ?

O sorry zou het kort houden maar als we eenmaal bezig zijn dan toch even weer mijn hele hoofd leeggemaakt. Voor nu allen een fijne avond! ?

Ik sluit af met een lied wat voor mij nu heel veel dingen samenbrengt. ❤️

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.