Eerlijkheid en vooruit kijken

Eerlijkheid en vooruit kijken. Dat zijn dingen die ik vanaf mijn coming out gezegd heb dat ik zou doen.
Kreeg er gelijk al vragen over of dat handig was en toen was mijn antwoord heel simpel we zien wel hoe het gaat lopen. Helemaal nu ik in een situatie zonder werk zit. De afgelopen tijd heb ik helaas wel van dag tot dag geleefd met de verbouwing en de afrondende fase. Deze is nu voorbij dus we kunnen weer voorzichtig vooruit kijken. Dat gaan we dan ook doen.

Ik benoem het voorzichtig vooruit kijken vooral omdat ik nog een dingetje op de kweek heb staan in het ziekenhuis. De eerste test wat ik genoemd had betreft de melanoom is gelukkig goedaardig. Hier wordt ik a.s. donderdag aan geholpen. Voor de zekerheid toch laten verwijderen. Dan is er nog vrijdag het dingetje wat op de kweek staat waar ik zelf wat minder vertrouwen in heb. De plek zelf doet dagelijks pijn. Gelukkig veranderd er niks aan tot nu toe. Maar we zullen zien.

Vooruit kijken wat heb ik daar een zin in. Ja deze week ook nog een gesprek bij het UWV met mijn werkcoach. Ik hoop dat ik ze zo ver kan krijgen om mij te laten omscholen en een deeltijd opleiding kan volgen (BBL). Ja waarin zul je denken nou dat is voor mij zelf nu best een makkelijke keuze er is genoeg werk in de gehandicaptenzorg en dat ligt mij wel voor mensen zorgen. Hopen dat het UWV hier van betekenis kan zijn.

Eerlijkheid tja dat is nog wel een dingetje. Ik heb het hart op de tong liggen en zeg wat ik denk. Niet altijd handig tegenwoordig wel want je wapent jezelf tegen mensen die toch andere bedoelingen hebben of als roddeltante willen dienen. Be my guest iedereen kan op mijn blog (bijna) alles meelezen wat ik ook op facebook zet. Deze en vorige week net zo kom ik er weer eens achter dat de metaalwereld in Twente best klein is.

Ja het is een mannenwereld waar ik zelf in heb meegedraaid ook al worstelde ik toen met mijzelf. Wat natuurlijk ook wel een deel weerslag had op mijn werk laten we eerlijk zijn. Ik heb bijna 2 maand geleden de meeste van mijn oud collega’s in die wereld geroemd hoe ze met mijn coming out zijn omgegaan. Helaas merk ik nu ook de keerzijde van mensen die nu pas contact met mij opzoeken en de meest vervelende berichten sturen. Nou als je gelukkig bent om iemand de grond in probeert te trappen be my guest maar bij mij gaat het niet lukken. Zoals verliefdheid zit ik nog op een hele grote roze wolk. De roze wolk die blij is dat ik mijzelf kan en mag zijn.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.