Een lach en een traan

Na een week weer een achtbaan gevoel te hebben gehad zijn we vandaag weer lekker positief begonnen. Al was het een dag met een lach en een traan. Beide wel van geluk.

We praten lezen en luisteren allemaal dagelijks over het Corona virus. Er lijkt haast niks anders meer in de wereld aan de hand te zijn dan alleen dat minuscule dingetje wat zich razendsnel verspreid.

Ik probeer toch in deze tijden andere dingen te verspreiden, een gevoel van saamhorigheid en geluk met elkaar op wat voor manier dan ook. Zoals de meeste weten draag ik mijn steentje bij met de beren actie in Hengelo. Dan krijg soms echt toffe berichtjes waar je een traan van geluk moet laten.

Kijk daar doen we het voor. Hetzelfde als het radio optreden gisteravond bij RTV Oost. Prachtig zoals het gebracht is Jan Erik Plettenburg Dank daarvoor. Waar doen we het voor? Nee niet voor mijzelf wel voor iedereen in dezelfde belevingswereld/achtbaan waar ik ook in zit.

Kreeg echt een lach van allerlei leuke reacties die ik heb gekregen. Daar doen we het voor. Ik noem bewust we want hetzelfde moeten we doen met dat virus wat eerst.

Met elkaar en voor elkaar! En kijk door de negatieve dingen want de manier hoe we nu met elkaar omgaan kan je ook heel veel positiefs brengen.

Bij deze wens ik iedereen een goede week wees verstandig, geniet van de zon in mate en hopelijk kunnen we eens een keer koffie drinken als dat virusje weg is. ☕️

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.