Dit houd ik gewoon niet vol.

Mijn laatste blog. Over een tijd gaat mijn facebookpagina evenals de website offline. Ik ben niet iemand die me snel laat kennen maar hoeveel kan een mens hebben. Genoeg is genoeg.

Ja ik weet het 2020 zou mijn jaar worden en het ging best heel goed. Helaas blijven de problemen in april aanhouden en wordt ik elke nacht door een nachtmerrie en andere dingen wel wakker. Dit houd ik gewoon niet vol.

Dan nog dat je mishandeld wordt omdat je jezelf wil zijn. Dat je je mening laat horen met respect voor een ander en alsnog totaal de grond in getrapt wordt. Dit houd ik gewoon niet vol.

Daarbij mijn laatste bericht dat ik van alles de schuld krijg in de familie. Dat ik in bepaalde dingen gewoon niet kan doen nu waar ik me zo op verheugd had. Dat ik dingen onder mijn naam tegen kom van vroeger en terug lees daar kan ik gewoon niet tegen. Dit houd ik gewoon niet vol.

Er komt nog 1 videoblog aan wat ik beloofd heb die zal er alleen heel anders uitzien dan ik in het hoofd had en mensen zullen denken. Soms is het beter ergens een punt achter te zetten.

Het ga jullie goed en zorg voor elkaar ?

One Thought to “Dit houd ik gewoon niet vol.”

  1. Maaike

    LIEVE SUZANNE,

    Ik lees je bericht en ik merk dat je er helemaal door heen zit. Ik weet niet wat je allemaal heb moeten doorstaan, maar je hebt het er gewoon heel erg moeilijk mee. Zo moeilijk denk ik dat je het helemaal niet meer zien zitten. Ik ben bang dat je je zo hopeloos in de steek gelaten voel en beschadigd ben dat je overweeg rare onomkeerbare dingen te zoen.
    Ik ken je nog maar zo kort en wat heet kennen. Want ik heb alleen aldoor je blogs gelezen en af en toe ook gereageerd. Maar meer weet ik niet van je. Wat ik wel weet dat ik ook enkele keren in een zelfde soort ellende heb gezeten en ik geen licht meer voor me zag in de toekomst. Maar gelukkig is bij mij mijn leven heel anders gaan lopen. En wat ben ik blij dat ik nu ondanks heel veel ellende toch een weg heb gevonden om door te gaan. En het leven weer weten te waarderen met enkele goede vrienden . Ik hoop dat jij ook weer een lichtpuntje gaat vinden in het zwarte gat waarin je nu zit. Je bent in mijn gedachten lieverd. Sterkte.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.