Zo de beentjes maar even omhoog na een aparte dag. Het was echt weer een rollercoaster van leuke en minder leuke emoties. Zoals gepost er is een begin gemaakt van het balkon en eindelijk zijn de zonnepanelen aangesloten op het energienet. Ja nog even en alles is klaar op de lekkage na.

Vandaag een afscheidsfeestje gehad in ons buurthuis. Jammer dat mensen gaan maar voor hun zelf een nieuwe uitdaging natuurlijk ook positief.

Positief kan ik sommige mensen helaas niet noemen wat mij echt af en toe pijn doet. Helaas kan ik niet iedereen tegelijk informeren betreft mijn transitie en/of andere ontwikkelingen. Dat mensen zich dan gepasseerd voelen sorry maar zelf contact opnemen kan natuurlijk ook.

Wel heel blij om te zien dat mijn blog ook met de dag drukker wordt. Ben al druk bezig om daar ook wat nieuwe idee├źn en dingen voor te ontwikkelen en te introduceren.

O en voor ik het vergeet stijltangen zijn alleen voor de haren en niet de oren ben ik achter gekomen ?

Fijne avond allemaal ?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.