Lieve vrienden, volgers en anderen. Ik wil het eens hebben over iets waar ik midden in sta. Namelijk de psychologische zorg hier in Nederland.
Vroeger was ik ook iemand toen die een verhaal las van iemand van niet zeuren en blijven bellen, brieven schrijven en ga maar door (excuus daarvoor). Nu wegens mijn eigen omstandigheden zit ik er nu zelf tussen.

Nu “loop” ik zelf bij verschillende instanties ja dat loop even tussen haakjes. Wat is er nu aan de hand zul je denken en waar moet ik op terugkomen. Er zijn hier instanties in Nederland die zonder overleg of communicatie (ook al probeer je het zelf zo hard.) Alleen maar geld van je rekening en eigen risico af te schrijven.

Eerst alles aannemen en dan voldoe je niet aan de voorwaarden┬┐┬┐┬┐ Echt waarom niet nou ja geen probleem lossen we op en regelen we links en rechtsom wel. Nou dat geregeld kost ook weer eens kapitalen. Nog geen ramp want het is voor een goed doel.
Komt de klapper ben nu al met 2 organisaties bezig om daar iemand te spreken die de al betaalde behandelingen voortgaat zetten of durft te zeggen waar het op staat. Nee die onzekerheid is zo vervelend en maakt dingen alleen nog maar erger.


Ja wat heet erger. Nou ik ben nogal een gevoelsmens en ik koppel heel veel dingen in het leven aan een lied om dingen te verwerken dan wel te accepteren. Vaak kan ik mij daar van afsluiten helaas wordt het met de dag minder. Met de dag merk ik dat kleinere dingen meer frustratie geven. Met elk telefoontje naar een van de zogenaamde zorgverleners merk ik dat alles weer eens de verkeerde kant op gaat.

Mocht er wat gebeuren en of ik schiet eens uit mijn slof sorry daarvoor. Mocht er wat anders aan de hand zijn dan zijn alle gesprekken die ik gevoerd heb gelijk openbaar. Dit is dan te vinden op mijn eigen website.
Hier staan dan automatisch alle gesprekken en alle documenten van zorgverzekeraars en ga zo maar door. Ik doe mijn best maar wordt aan alle kanten helaas tegenwerkt of niet gehoord.

Ik ga de straat weer op en zie wel waar ik mij veilig voel.

https://tenvergert.info/zorgverlening

One Thought to “De (hulp)verlening!”

  1. Robert Janse

    Lieve Suzanne, na ons gesprek (via de chat) ben ik je blog gaan lezen en heb best wel veel respect voor je gekregen. Ik kan alleen maar zeggen, blijf in jezelf geloven want alleen jij kent jezelf het beste, kijk vaak in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je ook de beste bent en bal een vuistje. Een mens kan niet zomaar iets zijn een mens is zoals hij of zij zich van binnen voelt en daar kan niemand wat aan doen of veranderen en als je dan eens hulp nodig hebt? Maakt dat helemaal niets uit. Ik heb het gevoel dat het wel gaat komen en blijf je vanaf nu ook volgen via je blog, wat ik trouwens erg stoer vind dat je dat zo aan de buitenwacht laat weten.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.