Wat een bewogen week op vele vlakken. Dank iedereen voor de reacties zowel positief als negatief. Bevalt het je niet of wat dan ook er zit hier op facebook een hele leuke knop met verwijderen als vriend. (no hard feelings).

Zo blij nu als ik voor de spiegel sta en gewoon mijzelf kan zijn en vooral dat ik nu kan solliciteren zoals ik ben. (tips zijn welkom).

Nu heb ik vele vragen gekregen en op de meeste een antwoord gegeven. Nu zijn sommige bang om deze te stellen. Nu heb ik zelf een top 5 gemaakt van de vragen inclusief antwoorden voor diegene die niet wat durft of wil vragen.

Draag je nu ook vrouwenkleding buitenshuis?
Ja en met vol trots en zonder schaamte

Loop je op hakken?
Ligt aan de gelegenheid ja ik loop regelmatig op blokhakken. En eerlijk gezegd gaat me dat goed af 🙂

Hoe wil je aangesproken worden?
Het liefst als zij en en met mijn nieuwe naam. Ja af en toe moet ik zelf ook nog wennen.

Waar val je nu eigenlijk op?
Nou niet op vrouwen en ook niet op mannen maar andere transgenders.

Hoe lang weet je het al dat je “anders” bent?
Eigenlijk was dit al vanaf mijn 6e zichtbaar maar voor mij zelf echt duidelijk toen ik rond de 12 jaar was.

Voor alle andere vragen sta ik altijd open hoor dus schroom niet om te vragen.

En bedankt voor alle lieve reacties de afgelopen tijd ook uit onverwachte hoek. ❤️

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.