Daten kan ook leerzaam zijn

Zo het is al een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Want ja is er wel iets om te bloggen. Ja natuurlijk maar of het leuk en intressant is dat nee niet altijd. Beter dan alles in een keer te doen.

Het goede nieuws is we hebben de zomer overleeft. Het is warm geweest, gelukkig niet zo lang als afgelopen zomer. Nu merk ik wel na de renovatie dat als de warmte in het huis zit dat het heel lastig is om deze er uit te krijgen. Volgend jaar screens.

We hebben ook weer een info avond gehad bij het vUMC wat best intressant was. ja vele dingen al van vrienden gehoord op facebook of ergens anders maar ook andere dingen die niet vaak publiekelijk worden besproken al met al wel heel leerzaam.

Ondertussen gaat het mentaal weer een stukje beter. Loop nu bij een maatschappelijk werker zodat je in ieder geval je verhaal kwijt kunt aan iemand die persoonlijk geen binding heeft dus beter kan kijken en tips kan geven. Al waardeer ik het zeer alle lieve berichtjes appjes en adviezen van vrienden en vriendinnen zowel op facebook als in het echt.

Ondertussen ook weer een beetje aan het daten proberen te gaan. Iedereen kent het wel allemaal leuk en aardig helemaal als trans je ben een experiment omdat je wat nieuws bent of leuke opvulling in een trio nou ja ga zo maar door. Toen op eens kwam ik een hele leuke vrouw tegen. Kim ze was wat ouder dan mij gelukkig zegt leeftijd niks. Ik keek even goed zie ik dat nu staan pansexueel? Ja dat stond er echt en haar stukje tekst op haar profiel stond me ook aan. Dus ja de gok maar genomen.

Wat er toen gebeurde ik weet het niet maar er was heel snel een klik dus ja van de datingapp overgegaan naar whatsapp en daar ging het lekker door met appen. Toen eerst eens proberen af te spreken. Nou ja schijterd die ik ben met honden en ja gelijk ander huis en andere situatie toch maar besloten om naar huis te gaan.

Ze toonde begrip heel erg lief dus ja maar weer afspraak ingepland en ja was heel leuk maar er was niet de klik die nodig is om samen verder te gaan. Gelukkig hebb ik nog wel contact met haar want zo’n dame tja die wil je niet verliezen. Ze heeft me wel wat geleerd maar dat houd ik lekker tussen ons.

Kim ik hoop dat jij ook gaat vinden wat je zoekt en we appen elkaar nog wel!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.