Bijtanken is ook nodig.

Zo eindelijk de beentjes omhoog na een hele hele drukke week. Hiervan zal binnenkort weer een deel van op de radio te horen zijn. Dit hoe solliciteren nu gaat als trans en een paar leuke dingen betreft vrijwilligers werk.

Vooral dat laatste wat heb ik daar een zin in om mij weer helemaal voor in te zetten. Er is niks mooiers om wat te zien groeien wat heel klein is begonnen en daar je steentje aan te kunnen bijdragen.

Vandaag ook in aller ijl ook nog even wat bewakingsbeelden van een diefstal veilig gesteld. Hoop dat zo dat ze die hufter pakken. Blijf gewoon eens met de tengels van andermans spullen af.

Nu al zin in aankomende week paar hele leuke activiteiten op de planning staan maar ook iets waar ik best heel veel spanning voor heb. Misschien nog wel meer dan mijn ware ik te tonen. Zal ook wel weer goed komen hoop ik.

Ondertussen blijven we met heel veel dingen wachten, wachten, wachten. Deels ook wel goed maar ook heel frustrerend af en toe. Ach misschien met al die drukte ook maar beter ook.

Het is trouwens wel een openbaring en opluchting nu dat ik geen contact meer heb met familie. In het begin niet leuk maar het is nu beter zo. Voel me een stuk meer mens.
Wel dankbaar voor wat ze gedaan hebben maar soms is de koek op en moet je gewoon verder.

p.s. ik krijg morgen wat leuks binnen en dat is te zien op mijn blog waar ook een fotoalbum verstopt zit hihi.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.